Ανακαλύψτε τον κόσμο της αλόη βέρα

 ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΥΛΛΟΥ ΑΛΟΗΣ

Η Αλόη Βέρα είναι ένα δημοφιλές συστατικό σε προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας, σε χυμούς και βότανα. Αν και αυτά τα προϊόντα έχουν τα πλεονεκτήματά τους, είναι δύσκολο να συγκριθούν με την αποτελεσματικότητα του τζελ αλόης κατ 'ευθείαν από τα φρέσκα φύλλα του φυτού. Παρακάτω περιγράφεται ο τρόπος καθαρισμού (φιλεταρίσματος) ενός φύλλου αλόης.


Τι θα χρειαστείτε:

  • Ένα κοφτερό μαχαίρι
  • Μια καθαρή επιφάνειας εργασίας
  • Προαιρετικά: λαστιχένια γάντια (χρήσιμο για την αποφυγή ξύσιμου του εαυτό σας από τις οδοντωτές άκρες)

1. Βεβαιωθείτε ότι φυτό αλόη σας είναι ώριμα και υγιή. Τα φύλλα θα πρέπει να είναι σαρκώδη και πράσινα, και τουλάχιστον 30 εκατοστά στο μήκος.

2. Ξεπλύνετε το εξωτερικό δέρμα και το μαχαίρι καλά κάτω από τρεχούμενο νερό.

3. Το ώριμο φύλλο αλόης είναι ελαφρώς κυρτό. Τοποθετήστε την κοίλη πλευρά προς τα κάτω σε ένα ξύλο κοπής. Στη συνέχεια, κόψτε τη μυτερή άκρη και τις κατά μήκος άκρες του φύλλου, εκατέρωθεν με τα αγκάθια έτσι ώστε να σας αφήσει με το πάνω και το κάτω στρώμα, εκθέτοντας το ζελέ αλόης στο μέσον. Προσπαθήστε να αφαιρέσετε το πάνω μέρος της σάρκας διατρέχοντας το μαχαίρι, από την ανάποδη πλευρά, εσωτερικά ώστε να μείνει μόνο το ζελέ. Έπειτα γυρίστε το φύλλο ανάποδα, ώστε να ακουμπάει το ζελέ πάνω σε μια καθαρή επιφάνεια και αφαιρέστε και την άλλη πλευρά με τον παραπάνω τρόπο.

Για περισσότερη βοήθεια στο να απομυθοποιήσετε τη διαδικασία, δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες ή παρακολουθήστε αυτό το βίντεο, Πώς να φιλετάρω ένα φύλλο αλόης, είναι ένα μεγάλο οπτικό βοήθημα!

Φωτογκαλερί: Καθαρισμό Φύλλου Αλόης

© 2015 Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

Φτιάξε δωρεάν ιστοσελίδαWebnode